Lauri Markkanen loisti taas kentän tähtenä: ”Nautin tällaisista haasteista”

Markkanen oli joukkueensa tehokkain pistemies Orlando Magicia vastaan.

10.3. 5:20 | Päivitetty 10.3. 9:21

Koripallon NBA:ssa Utah Jazz on voittanut Orlando Magicin pistein 131–124. Se tarkoitti sitä, että Utahin neljän ottelun mittainen tappioputki katkesi.

Utahin paras pistemies oli jälleen joukkueen suomalaistähti Lauri Markkanen, joka heitti 31 pistettä. Markkanen upotti joka kolmannen yhdeksästä heitostaan kolmen pisteen viivan takaa ja kahdeksan 13:sta kahden pisteen heitostaan.

Vapaaheittoviivalla suomalainen oli tarkkana ja kaikki kuusi heittoa upposivat korisukkaan. Markkanen rohmusi lisäksi viisi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.

Orlandon paras pistemies oli 26 pistettä heittänyt Paolo Banchero.

”Jotkut illat ovat todella fyysisiä, ja he yrittivät erilaisia puolustusvariaatioita. Yritän olla koko ajan parempi pelaaja ja nautin tällaisista haasteista”, Markkanen kiteytti NBA:n verkkosivuilla.

”Joskus tuollaisissa tilanteissa turhautuu helposti, mutta minun on tehtävä kaikkeni joukkueen eteen. Voittaminen on suurin asia minulle ja tälle joukkueelle.”

Voitto oli Utahille tärkeä, sillä voiton myötä joukkue hilautui läntisen konferenssissa pudotuspelipaikan tuntumaan. Utahin neljästä edellisestä ottelusta kaikki olivat päättyneet tappioon ja kaksi niistä tuli yhtä sen päävastustajaa Oklahoma City Thunderia vastaan.

Utahilta olivat sivussa Collin Sexton ja Jordan Clarkson, joista varsinkin Sextonia on kaivattu takaisin parketille. Peukalovammaa potenut Clarkson palasi jo kertaalleen kentälle, mutta oli jälleen sivussa.

Utah jatkaa vieraskiertuettaan seuraavaksi Pohjois-Carolinaan, missä se kohtaa sunnuntaiaamuna Suomen aikaa sarjan heikoimpiin kuuluvan Charlotte Hornetsin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat