Muoti­tietoinen Patrik Laine kertoo, mitä vaatekappaletta hän ei ikinä käytä

Jääkiekkomiljonääri Patrik Laine puhuu avoimesti rahan­käytöstään ja vaatemieltymyksistään. ”Ei minulle ole väliä, minkä merkkisiä vaatteita ostan.”

Patrik Laine on muotitietoinen mies.

14.3. 7:16 | Päivitetty 14.3. 12:01

Jääkiekkoilija Patrik Laine, 24, on avautunut kulutustottumuksistaan Columbus Monthlyn haastattelussa.

8,7 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaava suomalainen tykkää käyttää varojaan vaatteisiin. Laineella on tapana saapua otteluihin näyttävissä ja usein värikkäissä asuissa.

Vielä joitakin vuosia sitten Laine oli kertomansa mukaan ”collegehousukaveri”, joka suosi mukavuutta. Näyttävät vaatteet veivät kuitenkin mukanaan.

”Selailen internetiä, ja jos löydän jotakin kivaa, ostan sen. Pyörin paljon eri sivuilla, eikä minulle ole väliä, minkä merkkisiä vaatteita ostan. Jos minulla on kiva puku, etsin siihen sopivan paidan tai kengät. Jos kaapistani löytyy kiva kenkäpari, saatan teetättää niitä täydentävän puvun”, hän kertoi Columbus Monthlylle.

Vapaa-ajallaan Laine ei vaatetukseensa panosta.

”Tykkään rennommasta tyylistä pelien ulkopuolella. En käytä ikinä farkkuja; mielestäni ne eivät ole alkuunkaan mukavia. Miksi käyttäisin farkkuja kotona, kun voin yhtä hyvin sonnustautua shortseihin, verkkareihin tai alushousuihin?”

Laineen persoonallinen tyyli jakaa mielipiteet. Kriitikoiden mielestä suomalais­hyökkääjän pukeutuminen on turhaa elvistelyä, ja heidän mielestään hänen pitäisi keskittyä jääkiekon pelaamiseen.

Laine kommentoi saamaansa kritiikkiä Ilta-Sanomille marraskuussa.

”Aina kaikesta löydetään jotain kritisoitavaa. Jos ei kulje, niin joku syy siihen löydetään. Samapa se mulle on. Pukeudun silti miten huvittaa, ja jäällä teen parhaani”, hän kertoi.

Laine on iskenyt tällä kaudella 50 otteluun tehot 21+23. Hän paahtaa parhaillaan viiden ottelun maaliputkessa.

Laitahyökkääjän edustama Columbus Blue Jackets konttaa Itäisen konferenssin jumbona.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat