Cristiano Ronaldolle ei anneta vaihtoehtoa – hänen pitää saapua F1-kisaan

Ronaldon tehtäviin kuuluu tuoda näkyvyyttä maan urheilutapahtumille.

Cristiano Ronaldo takoo rahaa Saudi-Arabiassa tätä nykyä.

15.3. 11:28

Viikonloppuna ajettavasta Saudi-Arabian gp:stä ei varmasti puutu nimiloistoa. Öljymaalla on tapana houkutella maailmantähtiä suurtapahtumiinsa. Varmuudella kisaviikonloppuna paikalta saa bongata jalkapallotähti Cristiano Ronaldon.

Ronaldo pelaa tätä nykyä Saudi-Arabiassa Al-Nassrin riveissä. Hänet on nähty maassa yhdessä jos toisessakin säihkyvässä suurtapahtumassa, eikä sattumalta. Portugalilainen on satumaisen palkkansa ansiosta Saudi-Arabiassa paljon muutakin kuin jalkapalloilija.

Formula1news-sivuston mukaan Ronaldon sopimuksessa on pykälä, joka velvoittaa hänet osallistumaan Saudi-Arabian gp-viikonloppuun. Yli 200 miljoonaa euroa kaudesta tienaava Ronaldo pääsee siis nauttimaan F1-huumasta, halusi tai ei.

Tähtipelaajan sopimukseen saattaa sisältyä muitakin osallistumisvelvoitteita. Hän oli paikalla mm. Jake Paulin ja Tommy Furyn kamppailussa aiemmin kevättalvella.

Ronaldon aika Saudi-Arabian liigassa on alkanut odotetun tehokkaasti. Hän on tehnyt kahdeksan liigamaalia seitsemässä ottelussa. Al-Nassr on heikkotasoisessa sarjassa toisena, pisteen kärkeä jäljessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat