Lauri Marjamäelle on sorvattu kaikessa hiljaisuudessa jatkosopimus

Lauri Marjamäki on tehnyt Kärppien kanssa jatkosopimuksen, mutta seura ei ole tiedottanut siitä.

Lauri Marjamäki teki jo talvella jatkosopimuksen Kärppiin.

17.3. 7:55

SM-liigan suurimmalla pelaajabudjetilla hääränneen Oulun Kärppien kausi päättyi katastrofaalisissa merkeissä torstai-iltana.

Vuosi sitten helmikuussa Kärppien päävalmentajaksi palanneella Lauri Marjamäellä oli sopimus kevääseen 2024 saakka, mutta sitä on Ilta-Sanomien tietojen mukaan jatkettu kaikessa hiljaisuudessa.

IS:n useasta lähteestä saaman tiedon mukaan Kärpät ja Marjamäki, 45, jatkoivat kesken kauden päävalmentajan sopimusta. Sopimus kattaa tiedon mukaan vielä kaksi seuraavaakin kautta, eli se ulottuu kevääseen 2026 asti.

Lue lisää: Lauri Marjamäki teki yhden ison virheen – orjuutti miljoona­miehistönsä

Sopimus on tietojen mukaan solmittu hyvissä ajoin ennen joulukuun maajoukkuetaukoa. Ajankohta on mielenkiintoinen, sillä Kärpät oli juuri noihin aikoihin ensimmäisessä pelillisessä kriisissä.

Syksyllä vahvasti – ainakin tuloksen perusteella – suorittanut Kärpät tuskaili maalinteon kanssa, ja peli kaukalossa oli ajoittain unettavaa katseltavaa.

Yksi jatkosopimuksen tärkeimmistä seikoista on myös se, että SM-liigan suurseurat – etenkin Marjamäen kotiseudun Tappara ja Ilves – olivat tehneet valmentajaratkaisunsa jo pidemmäksi aikaa. Myös Kärppien innostuksen ymmärtää, sillä vapaana olevista mahdollisuuksista Marjamäki oli paitsi tutuin myös paras vaihtoehto.

Marjamäki vastasi katastrofiin päättyneen viimeisen ottelun jälkeen suoraan kysymykseen, kokeeko hän edellytyksiä jatkaa Kärppien päävalmentajana sanatarkasti näin.

”Sitä en ole miettinyt. Just täällä vaihdettiin valmentajaa. Ei se saatana siitä ole kiinni, että vaihdetaan joka vuosi valmentajaa. Kannattaa varmaan jotain muutakin miettiä välillä”, Marjamäki puhisi.

Juuri jatkopahvin takia Marjamäellä on aika tehdä täydellinen analyysi sekä itsetutkiskelu omasta sekä seuran tilanteesta.

Marjamäen jatkosopimuksesta on aiemmin kertonut Kaleva.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat