Riikka Pakarinen hakee jatkoa Suomen Urheilu­liiton puheen­johtajana

Pakarinen on ollut vt. puheenjohtaja viime syksystä asti Sami Itanin jäätyä ensin sairauslomalle ja sitten pois tehtävästä.

Riikka Pakarinen hakee jatkoa puheenjohtajan tehtävissä.

18.3. 11:07

Suomen Urheiluliiton (SUL) vt. puheenjohtajana viime syksystä asti toiminut Riikka Pakarinen hakee jatkoa tehtäväänsä. Pakarinen kertoi asiasta lauantaina tiedotteessa.

Pakarinen, 41, on hoitanut puheenjohtajan tehtäviä sen jälkeen, kun Sami Itani jäi ensin sairauslomalle ja joulukuussa vetäytyi tehtävästään. Ennen puheenjohtajan pestiä Pakarinen oli vuodesta 2019 alkaen SUL:n varapuheenjohtaja.

”Huippu-urheilun lisäksi tulen panostamaan seuroihin. Jos tulen edelleen valituksi puheenjohtajaksi, aloitan hommat kiertämällä jokaisen piirin. Käyn keskustelun niiden ihmisten kanssa, jotka tekevät tätä työtä ruohonjuuritasolla ja mahdollistavat tulevat reeta, topit, kristiinat, lassit ja wilmat”, Pakarinen sanoo tiedotteessaan.

Koulutukseltaan Pakarinen on yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden maisteri. Hän työskentelee Suomen startup-yhteisön toimitusjohtajana ja on keskustan varapuheenjohtaja.

SUL:n puheenjohtaja valitaan 15. huhtikuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat