Dramaattinen hetki F1-varikolla: liekkimeri leimahti kesken George Russellin haastattelun

James Courtney selvisi hätkähdyttävästä tilanteesta säikähdyksellä.

George Russell säikähti, kun James Courtneyn auto syttyi liekkeihin.

Albert Parkin radalla nähtiin heti Australian F1-osakilpailun aika-ajojen jälkeen dramaattinen tilanne, joka hätkähdytti myös Mercedeksen George Russellia kesken tämän tv-haastattelun.

F1-ajokkien jälkeen Albert Parkin radalle kaasuttelivat omaa kisaviikonloppuaan jatkaneet Supercars-sarjan autot. Heti kisan alkukierroksilla James Courtneyn auto roihahti rajusti liekkeihin juuri ennen radan pääsuoraa.

Courtney onnistui nilkuttamaan hetki hetkeltä voimakkaammin liekehtineen ja tummaa savua puskeneen autonsa varikkosuoralle sammutettavaksi ja selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Aussikuljettaja kommentoi tukalaa tilannettaan Foxin lähetyksessä.

”Sanoin tyypeille, että haistoin jotain. Sitten näinkin jo liekit ja yritin vain päästä varikolle”, missä kaikki palosammuttimet ovat.

Hurja näky kiinnitti myös media-alueella brittikanava Sky Sportsille tv-haastattelua antaneen Russellin.

”Voi räkä, Russell tokaisi Mirrorin mukaan kesken haastattelun huomattuaan useiden metrien korkuisen liekkimeren varikkosuoralla. Nuori brittitähti jatkoi haastattelua vasta varmistuttuaan, että Courtney oli päässyt autosta turvallisesti ulos.”

Russellille lauantai oli nappionnistuminen. Hän sijoittui aika-ajoissa toiseksi Red Bullin Max Verstappenin jälkeen ja ennen tallikaveriaan Lewis Hamiltonia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat