Heliövaaralle ja Glasspoolille yllättävä tappio – vastustajat veivät Monte Carlon puolivälierän

Heliövaara ja Glasspool jatkavat Monte Carlosta yllätystappio niskassaan Barcelonaan.

Britannian Lloyd Glasspool (vas.) ja Harri Heliövaara kärsivät yllätystappion Monte Carlossa. Kuvassa Glasspool ja Heliövaara pelaamassa Torinossa marraskuussa.

Tenniksen nelinpelipari Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool taipuivat perjantaina tappioon Monte Carlon ATP Masters -turnauksen puolivälierässä. Villillä kortilla turnaukseen päässyt monacolais-itävaltalainen pari Romain Arneodo/Sam Weissborn yllätti kuutossijoitetut lukemin 6–2, 7–6 (7–3).

Heliövaara ja Glasspool hävisivät avauserän selkeästi ja olivat toisessakin jo 2–5-tappiolla. Sen jälkeen Heliövaara ja Glasspool nousivat kuitenkin vielä jopa lähelle erävoittoa, mutta lopulta kaksikon oli myönnettävä vastustajan paremmuus.

”Palauttivat älyttömän hyvin ja pelasivat rohkeasti, selvästi kotiyleisön hurmoksen alaisina. Ehkä siinä tuli heille paineita, kun lähestyivät voittoa. Pääsimme peliin mukaan ja oli fiilis, että voisiko tämä kääntyä kuin ihmeen kaupalla. Mutta tie-breakissa pelasivat jälleen erinomaisesti”, Heliövaara summasi.

Turnaus oli Heliövaaralle ja Glasspoolille kauden ensimmäinen massakentillä. Kaksikon massakausi jatkuu ensi viikolla Barcelonan turnauksella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat