Otso Koskisella satumainen kosketus – maali syntyi minuutissa

Honka avasi voitto- ja maalitilinsä KuPSin kustannuksella.

| Päivitetty

KuPS–FC Honka 0–1

Kolmas yritys tuotti tulosta Hongalle miesten jalkapalloliigassa. Keskiviikkona pelikauden kolmannessa ottelussaan espoolaisjoukkue avasi voitto- ja maalitilinsä Kuopion Palloseuran vieraana niukalla 1–0-voitolla.

”Oli tärkeää saada maalitili auki. Olemme luoneet aiemmin maalipaikkoja ja nyt vielä enemmän. Mielestäni ansaittu voitto”, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoi.

Voitto-osuman viimeisteli vaihtopelaajana kentälle päässyt Otso Koskinen, joka ohjasi ensimmäisellä kosketuksellaan pallon maaliin. Hongan 20-vuotias sankari ehti olla kentällä vain minuutin, kun verkko heilui Jerry Voutilaisen tarjoilemasta keskityksestä.

”Näin Voutilaisen nousevan laidalla. Ei siinä hirveästi ehtinyt miettiä mitään”, Koskinen kuvaili nopean maalinsa syntyä.

Lue lisää: HJK:lla tyrmäävä maalisuhde – nyt jyrän alle jäi VPS

Honka rakenteli tukun vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta onnistumisprosentti oli heikko. Kahdesti pallo kävi KuPSin maalin tolpassa. Lisäksi espoolaisjoukkueen Kevin Jansen sai pallon lahjaksi KuPSin puolustukselta, mutta hollantilaisen laukaus avopaikasta suuntautui räikeästi ohi.

Kenttäolosuhteiden vuoksi Hongan poikkeuksellinen liigaohjelma jatkuu vielä kahdella peräkkäisellä vierasottelulla, joissa vastaan asettuvat Haka ja VPS. Sen jälkeen Hongalla on kolme peräkkäistä kotiottelua.

KuPSin alku liigassa on ollut tahmea. Kolmesta ottelusta saalis on piste ja yksi tehty maali.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat