Tuomari huomasi Ronnie O’Sullivanin harvinaisen virheen – vastustajalta ”yksi MM-kisojen isoimmista hudeista”

O’Sullivan aloitti vahvasti Belgian Luca Breceliä vastaan.

Ronnie O’Sullivan hakee ennätyksellistä kahdeksatta maailmanmestaruuttaan.

| Päivitetty

Snookerin supertähti Englannin Ronnie O’Sullivan aloitti vahvasti MM-kisojen puolivälieräottelun Belgian Luca Breceliä vastaan. O’Sullivan johti ensimmäisen kahdeksan erän jälkeen jo selvästi lukemin 6–2, mutta otteluun mahtui myös varsin hämmentäviä virheitä.

Ottelu oli kuuden erän jälkeen tilanteessa 4–2, mutta Brecelillä oli hyvä tilanne kaventaa viemällä seitsemäs erä. Hän kuitenkin epäonnistui lähes todella helpossa lyönnissä.

Valkoinen lyöntipallo ja sininen pistepallo olivat lähes suorassa linjassa keskipussiin, mutta Brecel onnistui jotenkin lyömään sinisen ohi.

”Yksi MM-kisojen isoimmista hudeista”, Eurosportin selostajat kommentoivat.

O’Sullivan näytti ottavan lahjan vastaan, mutta epäonnistui, kun mustan pussitus olisi jo lähes sinetöinyt erän. Hän oli kuitenkin selvässä johdossa, kunnes nähtiin jotain erikoista.

O’Sullivan valmistautui lyömään kenties jo ratkaisevaa lyöntiä, kun hänen liivinsä osui mustaan palloon. O’Sullivan ei itse näyttänyt huomaavan kosketusta, mutta ottelun tuomari näki tilanteen ja ilmoitti virheestä.

Näin Brecel sai ilmaiset seitsemän pistettä ja lyöntivuoron. Tämä ei kuitenkaan riittänyt.

Brecel näytti ottavan tärkeän erävoiton, kun hän oli kahden pallon päässä erävoitosta. Pinkin pussitus näytti rutiinilyönniltä, mutta Brecel epäonnistui.

O’Sullivan ei toiste jättänyt tilannetta hyödyntämättä, vaan pussitti pinkin ja otti erävoiton. Hän on tukevasti kiinni välieräpaikassa, sillä otteluvoittoon tarvitaan 13 erävoittoa.

O’Sullivan hakee Sheffieldistä jo uransa kahdeksatta maailmanmestaruutta, mikä olisi kaikkien aikojen ennätys. Tällä hetkellä hän jakaa ennätyksen Stephen Hendryn kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat