Cristiano Ronaldolle uusi taka­isku: joukkue kärsi šokki­tappion upealla saksi­potku­maalilla

Ronaldon edustama Al-Nassr jäi maaleitta kotikentällään ja putosi cupista.

Cristiano Ronaldon kausi Saudi-Arabiassa ei ole tuomassa Al-Nassrille menestystä.

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon ensimmäinen kausi Saudi-Arabiassa on kääntymässä varsin synkäksi. Epäonnistumisia Al-Nassrin paidassa on tullut jo useita, ja maanantaina listalle lisättiin jälleen yksi.

Supertähden odotettiin johdattavan suurseuran tittelistä toiseen, mutta toisin on käynyt.

Al-Nassr ei Ronaldon kanssa onnistunut voittamaan Saudi-Arabian supercupia. Lisäksi joukkue on pudonnut sarjassa toiseksi. Al-Ittihad on kolmen pisteen karkumatkalla ottelun vähemmän pelanneena.

Nyt viimeisimpänä Al-Nassrin tie nousi pystyyn myös Saudi-Arabian cupissa. Paikka finaalissa vaikutti olevan hyppysissä, kun joukkue kohtasi kotikentällään Al-Wehdan.

Al-Wehda taistelee sarjassa putoamista vastaan, joten Ronaldolta ja joukkueelta odotettiin onnistumista. Sellaista ei kuitenkaan saatu.

Al-Nassr hallitsi ottelua selvästi, mutta ainoan maalin viimeisteli vieraiden Jean-David Beauguel komealla saksipotkulla ottelun 23. minuutilla.

Al-Nassr sai pelata noin 40 minuuttia miesylivoimalla Abdullah Al-Hafithin saatua punaisen kortin 53. minuutilla. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, joten Al-Wehda eteni finaalin 1–0-voitolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat