Tottenhamin pelaajat palauttavat katastrofi­ottelun lippu­rahat faneille

Tottenham sai Newcastlelta 6–1-selkäsaunan, mikä maksoi valmentajalle työpaikan.

Tottenhamin pelaajilla riitti mietittävää Newcastle-ottelussa.

Jalkapallon Englannin Valioliigan Tottenham kertoi tiistaina, että sunnuntaina liigapeliin Newcastleen matkanneille seuran faneille korvataan pääsylippurahat.

Aika lailla poikkeuksellisen päätöksen syynä on se, että Tottenham hävisi ottelun luokattoman esityksen jälkeen 1–6 oltuaan 0–5-tappiolla jo 21 peliminuutin jälkeen.

Palautukset pääsylipuista tulevat joukkueen pelaajilta, seura viestitti.

”Joukkueena ymmärrämme turhautumisenne ja vihastumisenne. Tiedämme, etteivät sanat riitä tällaisessa tilanteessa, mutta uskokaa pois, tällainen tappio sattuu (meitä). Arvostamme tukeanne niin kotona kuin vieraissa ja niinpä haluamme korvata faneille (Newcastle-vieraspelin) pääsylippujen hinnan.”

”Tiedämme, ettei tämä muuta sitä mitä sunnuntaina tapahtui ja teemme kaikkemme, että torstai-iltana Manchester Unitedia vastaan asiat ovat toisin. Teidän tukenne merkitsee jälleen meille ihan kaikkea. Yhdessä, ja vain yhdessä, voimme kehittyä eteenpäin.”

Sunnuntainen katastrofi maksoi Tottenhamin väliaikaiselle päävalmentajalle Cristian Stellinille työpaikan. Tottenhamin päävalmentajan pesti on ollut viime aikoina tuulinen paikka. Stellini tuli lontoolaisjoukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi viime kuussa Antonio Conten lähdettyä seurasta ”yhteisymmärryksessä”.

Stellinin oli määrä olla Tottenhamin peräsimessä kauden loppuun. Hänen paikkansa ottaa Ryan Mason. Tottenham on Valioliigassa viidentenä.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat