Coloradon NHL-tähden katoaminen sai uuden käänteen – hotelli­huoneesta löytyi päihtynyt nainen

Denver Post uutisoi Valeri Nitshushkinin tilanteesta ja Coloradon hotellilla tapahtuneesta välikohtauksesta.

Valeri Nitshushkin pelasi kahdessa pudotuspeliottelussa.

| Päivitetty

Vancouver

Colorado Avalanchen laitahyökkääjän Valeri Nitšuškinin hotellihuoneesta löytyi viime lauantaina nainen, joka täytyi päihtymistilansa takia viedä joukkueen hotellilta sairaalaan.

Asiasta uutisoi The Denver Post, joka on nähnyt Seattlen poliisilaitoksen tapahtumaan liittyvät asiakirjat.

Avalanche voitti lauantai-iltana Krakenin Seattlessa, mutta Nitšuškin ei ollut joukkueen kokoonpanossa. Hän oli ensin sivussa aamujäiltä, ja tuolloin valmentaja Jared Bednar kertoi lehdistöhuoneessa Nitšuškinilla olleen ”huoltopäivä” (maintenance day), jolla tarkoitetaan kropan pitämistä kunnossa.

Illalla ottelun jälkeen Bednar kertoi Nitšuškinin olevan sivussa henkilökohtaisista syistä – ja ettei venäläinen ole enää joukkueen matkassa.

Välikohtaus hotellilla tapahtui Denver Postin mukaan juuri aamujäiden ja ottelun välissä.

Joukkueen lääkäri soitti hätänumeroon kello 15.20, kun nainen löydettiin Nitšuškinin huoneesta, ja hänen katsottiin olleen liian päihtynyt kyetäkseen poistua hotellilta taksilla.

Seattle Timesin mukaan poliisin raportissa ei mainita, oliko Nitšuškin itse huoneessaan, kun häntä mentiin etsimään sieltä ja nainen löytyi.

28-vuotias Ukrainassa syntynyt venäläisnainen vietiin sitten sairaalaan, kun hänen katsottiin olleen liian huonossa kunnossa voidakseen pitää huolta itsestään.

Nainen löi välikohtauksen aikana Avalanchen lääkäriä, joka ei halunnut nostaa syytteitä. Tapaus ei muiltakaan osin ole poliisitutkinnassa.

Poliisiraportin mukaan nainen oli kertonut, että hänen ”ei olisi koskaan pitänyt tulla Yhdysvaltoihin” ja että ”paha ihminen vei passini”.

Coloradon pr-osastolta ei torstaina iltapäivällä otettu kantaa siihen, liittyykö välikohtaus Nitšuškinin henkilökohtaisiin syihin, joista hän on poistunut joukkueen vahvuudesta.

Avalanche palasi torstaina Seattleen, jossa se pelaa perjantaina eli varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa. Hallitsevan mestarin kausi on katkolla, sillä ottelua isännöivä Kraken johtaa sarjaa voitoin 3–2.

Nilkkavamman kanssa tuskaillut Nitšuškin, 28, pelasi kuluneen kauden runkosarjassa 53 ottelua tehoin 17+30. Hän oli yksi viime kesän Stanley Cup -mestaruusjoukkueen kärkihyökkääjistä ja sai 49 miljoonan dollarin arvoisen kahdeksan vuoden jatkosopimuksen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat