Cristiano Ronaldon suuri fani pettyi pahoin – supertähti äksyili taas

Ranskalainen Jean-David Beauguel kertoi Cristiano Ronaldon kitkerästä käytöksestä Arabian cupin välieräottelussa.

Cristiano Ronaldoa harmitti hävitty Arabian cupin välieräottelu.

Ranskalaisen jalkapalloilijan Jean-David Beauguelin, 31, unelmatapaamisesta ei tullut ihan sitä, mitä hän oli toivonut. Hyökkääjä tapasi idolinsa Cristiano Ronaldon sen jälkeen, kun hänen edustamansa Al-Wehda oli pelannut Saudi-Arabian cupin välieräottelun Ronaldon Al-Nassria vastaan.

"Ottelun jälkeen kerroin hänelle (Ronaldolle), että olen hänen iso ihailijansa ja pyysin häntä vaihtamaan pelipaitansa omaani. Hän kätteli, mutta ei oikein edes katsonut minua vaan vaikutti ylimieliseltä”, Beauguel sanoi L’Equipelle Daily Mailin mukaan.

Beauguelin pyyntö ei ollut mitenkään epätavallinen, sillä usein huippupelaajat vaihtavat pelipaitaa vastustajan kanssa ottelun jälkeen. Etenkin Ronaldon kaltaisten supertähtien paidat ovat todella haluttuja.

Beauguel oli ajatellut, että cupin välierä tarjoaa hänelle hienon mahdollisuuden saada aito kontakti pitkäaikaiseen suosikkiinsa. Hän on ihaillut Ronaldoa nuoruudestaan lähtien.

”Muistan, kuinka jo lukioaikoinani katselin videoita hänen suorituksistaan. Ymmärrän, että hän oli nyt pettynyt tappion jälkeen – että hän on kova kilpailija – mutta hänen asenteensa yllätti. Kentälläkin hän huuteli turhautuneensa omille joukkuekavereilleen”, Beauguel sanoi.

Beauguel teki välieräottelun ainoan maalin ja Al-Wehda eteni cupin loppuotteluun.

Ronaldo siirtyi Saudi-Arabiaan vuodenvaihteessa. Hän aloitti kauden Manchester Unitedissa, mutta riitaantui seuran kanssa mm. toivomaansa vähäisemmän peliajan takia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat