Huippupelaaja huomasi valtavan mehiläis­parven lähestyvän – kohta golfkentällä mentiin maihin

Mexico Openissa otettiin kunnolla tuntumaa nurmeen.

Erik van Rooyen oli valmistautumassa lyöntiinsä, kun tuli kiire.

Golfin PGA-kiertueeseen kuuluvassa Mexico Open -turnauksessa nähtiin hämmentävä hetki torstaina, kun joukko pelaajia ja heidän apureitaan sekä kameramies menivät äkillisesti maihin kesken kisan.

Eteläafrikkalainen pelaaja Erik van Rooyen, 33, oli valmistautumassa lyöntiinsä, kun hän huomasi epätoivotun vierasparven lähestyvän.

”Sanoin caddielleni, että mehiläisiä, mehiläisiä! Hän katsoi minua kuin olisin seonnut. Menin maihin, sitten hänkin näki ne. Myös Frankie [pelaaja Francesco Molinari] ja Chez [Reavie] katsoivat minua kuin sekopäätä, mutta 30 sekuntia myöhemmin mehiläiset lensivät suoraan heitä kohti. Nyt tuntuu hauskalta, mutta en totisesti halunnut joutua pistetyksi”, van Rooyen sanoi Golf Channelin mukaan.

Alla PGA Tourin video tilanteesta.

Videon perusteella erikoinen näky kentän pinnassa makaavasta joukkiosta tuntui huvittavan kommentaattoreita.

”Hyvä tavaton! Olen onnekas, kun olen noin 150 metrin päässä. En ole ikinä nähnyt vastaavaa”, Golf Channelin pääkommentaattori sanoi.

Myös hänen asiantuntijansa hämmästeli tilannetta.

”Tämä on epätavallisinta, mitä olen koskaan nähnyt golfkentällä. Kaikki vain menivät maihin. Näytti kuin pilvi mehiläisiä olisi lentänyt ohi”, hän sanoi.

Mehiläisten aiheuttama lyhyt keskeytys jäi tiettävästi päivän ainoaksi.

Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat