Lionel Messistä liikkuu villejä huhuja: Saudi-Arabiassa palkka rikkoisi kaikki ennätykset

Jos Lionel Messi siirtyy pelaamaan Saudi-Arabiaan, kausipalkka kohoaisi vähintään 363 miljoonaa euroon, brittimedia arvioi.

Saudi-Arabian turismivirasto julkaisi vappuna kuvan Lionel Messistä ja hänen vaimostaan Antonela Roccuzzosta Dariyahissa lähellä pääkaupunki Riadia.

Jalkapalloilija Lionel Messin ensi kauden seurasta on huhuiltu jo pitkään. Se lienee varmaa, että rajun arvostelun kohteeksi Paris Saint-Germainin kannattajien keskuudessa joutunut Messi ei jatka pariisilaisseurassa.

Lisäksi PSG lätkäisi Messille kahden viikon pelikiellon, koska pelaaja vieraili Saudi-Arabiassa. Argentiinalainen toimii Saudi-Arabian turismilähettiläänä.

PSG oli luvannut pelaajilleen alkuviikon vapaaksi sillä ehdolla, että joukkue voittaa viikonloppuna liigassa Lorientin. PSG hävisi, mutta silti Messi lähti reissuun omin lupinensa.

Uudeksi osoitteeksi on veikkailtu paluuta FC Barcelonaan, siirtoa David Beckhamin Miami Interiin tai Saudi-Arabiaan. Jälkimmäisin on tällä hetkellä eniten esillä.

The Telegraph kertoo, että Messi olisi jo keskustellut Saudi-Arabian viranomaisten kanssa sopimuksesta, jossa vuosipalkka olisi yli 320 miljoonaa puntaa (363 miljoonaa euroa). Seuraksi olisi tulossa Al-Hilal.

”Sopimus on historian tuottoisin, ja se kaivaisi jälleen kuoppaa argentiinalaisen ja kilpailija Ronaldon välillä”, The Telegraph kirjoittaa.

Lehti viittaa portugalilaisen Cristiano Ronaldoon, jonka vuosipalkka saudiarabialaisessa Al-Nassrissa on lähes 200 miljoonaa euroa kaudessa.

Sky Sports laittaa The Telegraphia paremmaksi. Skyn mukaan Messi saisi Saudi-Arabian valtion tuella 400 miljoonan punnan (454 miljoonan euron) kausipalkkaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat