Liigassa vilkas pelaaja­hankintojen päivä – Lukko kertoi neljästä sopimuksesta

Lukko, TPS ja Ässät kertoivat pelaajahankinnoistaan.

Samuel Harvey pelasi kaudella 2018–2019 Rouyn-Noranda Huskiesissa.

Miesten jääkiekkoliigassa nähtiin perjantaina vilkas pelaajasiirtojen päivä, kun ainakin Lukko, TPS ja Ässät kertoivat hankinnoistaan.

Kanadalaismaalivahti Samuel Harvey ja ruotsalaiset hyökkääjäveljekset Ponthus ja Pathrik Westerholm siirtyvät Lukkoon. Harveyn sopimus on yksi- ja Westerholmien kaksivuotinen. Westerholmit pelasivat Lukossa kaudella 2019–2020.

Westerholmit edustivat viime kaudella kotimaansa Malmö Redhawksia ja Harvey italialaista Bolzanoa.

Raumalaisseura kertoi perjantaina kotisivuillaan tehneensä lisäksi kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Kim Niemisen kanssa. Tšekkipuolustaja Tomas Pavelka puolestaan jättää Lukon ja siirtyy kotimaansa Mountfieldiin. Tšekkiseura kertoi asiasta kotisivuillaan.

TPS kertoi kotisivuillaan, että suomalaismaalivahti Filip Lindberg siirtyy turkulaisseuraan kaksivuotisella sopimuksella, jossa on myös optio. Lindberg on pelannut kaksi viime kautta Pohjois-Amerikan AHL:ssä.

Porin Ässät puolestaan ilmoitti, että kanadalaispuolustaja Martin Lefebvre siirtyy seuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lefebvre keräsi viime kaudella norjalaisseura Stavanger Oilersissa hirmutehot. Runkosarjassa syntyi 44 ottelussa pisteet 17+35=52 ja pudotuspeleissä 15 ottelussa 4+15=19. Lefebvre valittiin Norjan liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Viime kaudella Oulun Kärpissä pelannut ruotsalaispuolustaja David Rundblad siirtyy kotimaansa Modon riveihin. Urallaan myös Stanley Cupin voittanut Rundblad oli viime kaudella oululaisjoukkueen tehokkain puolustaja runkosarjassa. Modo kertoi siirrosta kotisivuillaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat