José Mourinho äänitti kaiken – sanoi suojelleensa itseään ero­tuomareilta

AS Roman päävalmentajalla José Mourinholla oli tallentava mikrofoni koko ottelun ajan.

José Mourinho on AS Roman päävalmentaja.

Jalkapallon Italian liigan AS Roman päävalmentaja José Mourinho on tunnettu räväköistä kommenteistaan, jotka usein kohdistuvat ottelun päätuomariin. Nyt Mourinho käy uudenlaista taistelua erotuomareita vastaan.

Viime keskiviikon ottelussa Monzaa vastaan portugalilaisella Mourinholla oli mikrofoni, jolla hän tallensi tapahtumat vaihtopenkin kulmilla.

”En ole tyhmä. Menin otteluun mikrofonin kanssa. Tallensin ottelun siitä lähtien kun lähdin pukukopista siihen asti, kun palasin sinne. Suojelin itseäni”, Mourinho sanoi uutissivusto CNN:n mukaan.

Mourinho, 60, on tällä kaudella siirretty katsomoon kolme kertaa Serie A:n otteluissa. Edellisen kerran näin tapahtui helmikuussa tappio-ottelussa Cremonesea vastaan.

Ottelun jälkeen Mourinho sanoi, että erotuomari Daniele Chiffi oli ”huonoin, minkä hän on kohdannut 20-vuotisella urallaan”. Lisäksi Mourinho sanoi Chiffin olevan ”teknisesti kamala” eikä hänellä ole ”humaanisesti ajatellen empatiaa”.

Lisäksi Mourinho väitti, että joillain seuroilla on mahdollisuus kieltäytyä joidenkin erotuomareiden palveluksista.

”Meillä ei ole sellaista valtaa, mitä jollain seuroilla on. Tiedämme varmasti, että ne tekevät niin, koska jotkut erotuomarit eivät koskaan vihellä näiden seurojen otteluissa.”

CNN yritti saada myös Italian jalkapalloliitolta kommentin Mourinhon väitteisiin, mutta sellaista ei tullut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat