Jesperi Kotkaniemi hurjana, Carolina tyrmäsi New Jerseyn jälleen

Jesperi Kotkaniemi teki Carolinalle kaksi maalia.

Jesperi Kotkaniemi teki kaksi maalia.

Vancouver

Carolina Hurricanes tyrmäsi New Jersey Devilsin kotonaan ja siirtyi ottelusarjassa 2–0-johtoon.

Tyrmäysisku oli ensimmäistäkin voimakkaampi: avausottelun maalein 5–1 voittanut Carolina latoi nyt yhden maalin enemmän ja vei pelin 6–1.

Viime ottelussa New Jersey ei saanut avauserässä kuin vaivaisen yhden laukauksen.

Vieraiden lähtö peliin oli nyt sentään huomattavasti parempi. Devils oli ensi minuutit kiekossa ja sai sitten pari ylivoimaakin, mutta Dougie Hamiltonin tolppalaukausta lähemmäs se ei päässyt.

Hurricanes oli ylivertainen toisessa erässä, jossa se latoi neljä maalia.

Jesperi Kotkaniemi teki kaksi ensimmäistä. Ensimmäisen ylivoimalla saatuaan tähdätä Akira Schmidin maaliin kaikessa rauhassa.

Toisen Kotkaniemi napautti maalin kulmalta Jordan Martinookin vahvan pelin jälkeen.

Kotkaniemi pelasi 14.26 ja laukoi peräti kuudesti kohti maalia. Lisäksi hänelle tilastoitiin kaksi taklausta, joista toisella porilainen jyräsi Devilsin kapteenin Nico Hischierin.

pudotuspelien 1. kierroksen sensaatio Schmid vaihdettiin taas maaliltaan. Päätöserässä Devils kavensi ensin, mutta tolppien väliin luistellut Vitek Vanecek sai sitten antautua kahdesti Carolinan tehominuutin aikana.

Martinook täräytti läpiajosta 5-1, ja Sebastian Aho tarjoili komeasti Stefan Noesenille, joka latoi loppulukemat masentuneen Devilsin maaliin.

Antti Raanta oli kokonaan sivussa Carolinan kokoonpanosta sairastumisen takia. Jesse Puljujärvi pelasi 11.41 ja oli jäällä Devilsin maalin aikana. Nelosketjun laidassa hyökkäävä Puljujärvi laukoi kahdesti maalia kohti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat