Kokaiinia lenkkareissa – Kolumbian entinen maajoukkue­puolustaja pidätettiin taas

Poliisi nappasi Diego Leon Osorion Medellinin lähellä sijaitsevalta lentoasemalta.

Diego Leon Osorio oli piilottanut kokaiinin lenkkareihin.

Kolumbian miesten jalkapallomaajoukkueessa 1990-luvulla pelannut Diego Leon Osorio on pidätetty kolmannen kerran huumeiden salakuljetuksen takia.

Vasempana puolustajana pelannut Osorio yritti 8. huhtikuuta nousta Espanjan Madridiin vievälle lennolle, mutta poliisi nappasi hänet ex-jalkapalloilijan kotikaupunki Medellinin lähellä sijaitsevalta lentoasemalta.

Osorion hallussa oli 1,849 kiloa kokaiinia. Hän oli piilottanut huumausaineet neljään lenkkikenkäpariin, joista lentoasemavirkailijat löysivät ne.

Poliisi kertoi pidätyksestä vasta perjantaina, jolloin julkisuuteen levisi video käsiraudoissa ja viranomaisen seurassa olevasta Osoriosta.

Osorio, 52, napattiin kielletyistä touhuista ensimmäisen kerran 2002, jolloin hän salakuljetti kokaiinia Miamissa. Hänet vapautettiin takuita vastaan. Seuraavan kerran käry kävi 2016, jolloin hänet pidätettiin Medellinissä ja tuomittiin kotiarestiin.

Osorio pelasi Copa Americassa 1991 ja 1993 ja kuului MM-joukkueeseen 1994. Seurajoukkuetasolla hän voitti kaksi Kolumbian mestaruutta.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat