Jukka Jalonen vaikeni Patrik Laineen tilanteesta

Leijonien johtoryhmä vaikenee Patrik Laineen tilanteesta. Hän jäi sivuun Tshekin EHT-turnauksesta, mutta syytä ei ole kerrottu.

Vahvistaako Patrik Laine Leijonia MM-kotikisoissa?

Brno

Pelaako Patrik Laine MM-kotikisoissa Tampereella?

Kuuma kysymys askarruttaa suomalaisia kiekkofaneja. Laineen tilanne on toistaiseksi täysi mysteeri.

Laineen piti olla Leijonien mukana valmistautumisjakson huipentavassa EHT-turnauksessa Tshekin Brnossa, mutta alkuviikolla Leijonat tiedotti Laineen jäävän sivuun.

”Laine ei ole tällä hetkellä täydessä pelikunnossa eikä siksi voi lähteä mukaan joukkueen matkaan”, GM Jere Lehtinen sanoi tiedotteessa maanantaina.

Samalla kerrottiin, että Laineen tilannetta seurataan ja että hänen osallistumisensa MM-kisoihin selviää tänä viikonloppuna.

Leijonien joukkueenjohto on edelleen vaitonainen Laineen tilanteesta. GM Jere Lehtinen tai päävalmentaja Jukka Jalonen eivät halua kertoa, jäikö Laine sivuun sairastumisen, loukkaantumisen tai jonkin muun syyn takia.

Laine oli sivussa NHL:n runkosarjan lopun ojentajavamman takia, mutta tiedossa ei ole, liittyykö poissaolo nyt vanhaan vammaan.

”En voi sanoa vielä mitään”, Jukka Jalonen kommentoi Laineen tilannetta tappioon päättyneen Sveitsi-ottelun jälkeen lauantaina.

”Kun on paikka ilmoittaa, onko hän mukana vai ei, niin sitten ilmoitetaan.”

GM Lehtisen mukaan Laineen oli tarkoitus liittyä Leijoniin tällä viikolla.

”Olemme olleet hänen kanssa yhteydessä hänen tultuaan Suomeen. Sovimme asiat, että kuinka etenemme”, Lehtinen sanoi perjantaina Leijonien harjoitusten jälkeen.

Laine teki tällä kaudella Columbuksen nutussa NHL:ssä 55 ottelussa 52 (22+30) tehopistettä.

Laine pelasi Leijonissa edellisen kerran syksyllä 2016 World Cupissa.

Leijonat kohtasi lauantaina Tšekissä Sveitsin. Leijonat hävisi nihkeästi sujuneen ottelun lukemin 1–2.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat