Tottenham ja Crystal Palace tuomitsivat rasistisen fani­käytöksen tähti­pelaajaa kohtaan

Eteläkorealainen Son Heung-min joutui jo aiemmin tällä kaudella rasistisen käytöksen kohteeksi.

Son Heung-min on Tottenhamin suurimpia tähtiä.

Tottenhamin eteläkorealaistähden Son Heung-minin uskotaan joutuneen rasistisen käytöksen kohteeksi lauantaina pelatussa jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa. Sekä Tottenham että Palace tuomitsivat rasistisen fanikäyttäytymisen.

”Kaikenlainen syrjintä on vastenmielistä, eikä sillä ole sijaa yhteiskunnassa, pelissämme ja seurassamme”, Tottenhamin kotisivujen tiedotteessa todetaan.

Palace kertoi sosiaalisessa mediassa kiertävästä videosta ja seuralle suoraan tulleista ilmoituksista, joiden perusteella Palacen vieraskannattajien katsomonosassa ollut henkilö näyttää tekevän rasistisia eleitä Sonia kohtaan.

”Todisteet on jaettu poliisille, ja kun henkilö on tunnistettu, häntä odottaa porttikielto. Emme suvaitse tällaista käytöstä seurassamme”, Palacen kotisivuilla todetaan.

Tottenham kertoi tekevänsä yhteistyötä viranomaisten ja Palacen kanssa kyseisen henkilön tunnistamiseksi. Aiemmin tällä kaudella Chelsean kannattaja sai kolmen vuoden porttikiellon stadioneille, koska hän oli käyttäytynyt rasistisesti Sonia kohtaan.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat