Pikkulapsen yllättävä temppu Suomen cupin ottelussa nousi otsikoihin maailmalla

Tapahtumien keskelle pyöräillyt pikkulapsi on saanut maailmanlaajuista huomiota.

Suomen Cupin ottelusta kuvattu video on saanut osakseen melkoista huomiota.

Suuri ja arvostettu brittilehti The Guardian huomioi näyttävästi jalkapallon Suomen cupin ottelun, jossa pelasivat Jalkarannan Palloseura ja KJP. Syynä ei ollut itse ottelu, vaan se, että ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi kentälle pyöräilleen pikkulapsen takia.

Guardian julkaisi verkkosivuillaan videon tapahtuneesta. Se kertoo, että videolla pyöräilevä pikkupoika on ottelussa Jalkarannan joukkueessa pelanneen Drilon Shalan sukulainen. Pikkulapsen motiivina ei tiettävästi ollut häiriön aiheuttaminen, vaan hän meni kentälle puhtaasti tietämättömyyttään ja uteliaisuuttaan.

”Erotuomari pysäytti kentälle tulleen nopeasti ja ohjeisti pelaajia ohjaamaan hänet kentän sivulle”, lehti kirjoitti.

Videolta kuulee, että tapaus huvitti Lahden Kisapuistossa paikalla ollutta yleisöä. Kun lapsi pyöräilee kentällä, yleisön joukosta kuuluu aplodeja ja naurua.

Ottelu pelattiin loppuun normaalisti.

Video on alun perin Suomen cupin järjestäjien julkaisema. Se on saanut maailmanlaajuista huomiota myös sosiaalisessa mediassa.

Esimerkiksi Out of Context Footballin twiitti aiheesta oli kerännyt maanantaina loppuiltapäivään mennessä reilusti yli 350 000 katselukertaa.

Alla Suomen cupin Twitter-tilillä julkaistu video tilanteesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat