Entinen Valioliiga-pelaaja sai Belgiassa tappouhkauksen voiton jälkeen

Entinen Tottenham-pelaaja julkaisi saamansa uhkauksen ja sai fanit tuekseen.

Royal Antwerpin puolustaja Toby Alderweireld juhli joukkueensa voittoa ja siirtymistä sarjakärkeen sunnuntaina.

Englannin Valioliigan Tottenhamissa aiemmin pelannut belgialaispuolustaja Toby Alderweireld, 34, järkyttyi perustavanlaatuisesti viime viikonloppuna. Alderweireld sai Instagramissa tappouhkauksen sen jälkeen, kun hänen edustamansa joukkue Royal Antwerp oli voittanut sunnuntaina Genkin maalein 2–1.

Järkyttävä viesti kuului seuraavasti.

”Tyttäresi katoaa tänä viikonloppuna. Ette voi voittaa ilman erotuomarin apua, suuri syöpä. Mokasit koko maajoukkueen MM-turnauksen, koska olet niin hidas ja paska. Toivon, että perheesi kuolee”, uhkaaja kirjoitti.

Alderweireld julkaisi uhkaajan viestin Instagramissa ja kirjoitti, että hänelläkin on rajansa.

”Kestän aika paljon, mutta perheeni uhkailu on minulle liikaa. En ymmärrä, miksi kirjoitat tällaista ja mitä haluat tällä saavuttaa”, Alderweireld kirjoitti julkaisuunsa.

Alderweireld on saanut toista tuhatta tukevaa vastausta julkaisuunsa.

Alderweireld pelasi kuusi vuotta Tottenhamissa ennen kuin lähti seurasta vuonna 2021. Hän pelasi yhden kauden Qatarissa ja palasi sitten pelaamaan kotimaahansa. Royal Antwerp johtaa sunnuntain voiton jälkeen Belgian liigaa yhden pisteen erolla Genkiin ja Royal Union Saint-Gilloiseen, jossa pelaa HJK:sta siirtynyt Casper Terho.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat