Tšekin maalivahti kauhoi erikoisen oman maalin

Tšekki kaatoi Slovakian Riian avausottelussa.

Martin Chromiak tuuletti Slovakian avausmaalia.

Tšekin ja Slovakian kohtaamisista jääkiekkokaukalossa ei koskaan puutu tunnetta. Eikä varsinkaan silloin, kun pelataan arvokisoissa. Tunteet ovat räiskyneet puolin ja toisin Riiassa käynnissä olevassa ottelussa naapurimaiden välillä.

Joukkueet ovat iskeneet vuoron perään maaleja. Martin Chromiak avasi maalinteon Slovakialle heti avauserän alussa, mutta vain reilua minuuttia myöhemmin Roman Cervenka iski pelin tasoihin.

Ajassa 10.57 Slovakia meni uudelleen johtoon kiitos Tšekin maalivahdin Simon Hrubecin. Hrubec kauhoi kiekon omaan verkkoon yritettyään sulkea sen alleen. Maali merkittiin Mislav Rosandicin nimiin.

Mutta eipä aikaakaan, kun Lukas Sedlak toi Tšekin jälleen tasoihin.

Rosandicin ottelu kääntyi nopeasti sankarillisesta aasinhatun pukemiseksi. Puolitoista minuuttia ennen avauserän loppua Rosandic jyräsi polvitaklauksella Tšekin pelaajan. Palkinnoksi tuli 5+20 ja suihkukomennus.

Sedlak iski heti ylivoimalla toisen osumansa ja Tšekki otti ensimmäisen johtonsa päiväottelun aikana.

Toisessa erässä maalinteko rauhoittui, mutta tunteet ovat käyneet yhä kuumana. Torikokoukset ja suunsoitto ovat tuoneet väriä MM-kisojen avausmittelöön.

Trendi ottelun rauhoittumisesta jatkui päätöserässä. Avauserän maalit jäivät ottelun ainoiksi ja Kari Jalosen Tšekki juhli ottelussa 3–2-voitto.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat