Sveitsille sekä hyviä että huonoja uutisia NHL:stä

Kevin Fiala saa seuraa Nico Hischieristä ja Jonas Siegenthalerista. Akira Schmid ei pääse kisoihin loukkaantumisen vuoksi.

New Jersey Devilsin NHL-joukkueen kapteeni ja kesän 2017 varaustilaisuuden ykkösvaraus Nico Hischier saapuu Sveitsin MM-kisajoukkueen avuksi Latviaan.

Sveitsin jääkiekkomaajoukkue on saanut lauantain ja sunnuntain aikana sekä hyviä että huonoja uutisia NHL:stä.

Maan jääkiekkoliitto vahvisti lauantaina Los Angeles Kingsin tähden Kevin Fialan saapumisen. Sanomalehti Blick puolestaan kertoi myös New Jersey Devilsin Nico Hischierin ja Jonas Siegenthalerin liittymisestä käkikellomaan MM-kisamiehistöön.

Myös Devilsin viestinnästä vastaava Amanda Stein ilmoitti asiasta Twitter-tilillään. Stein kertoi Hischierin ja Siegenthalerin MM-kisatmatkasta ja lisäsi nenänsä pudotuspeleissä murtaneen ja ilman sopimusta olevan Timo Meierin jättävän kisat väliin.

Hischier, 24, on Devilsin kapteeni ja kesän 2017 varaustilaisuuden ykkösnimi. Hän pelasi tämän vuoden runkosarjassa 81 ottelua tehoin 31+49=80 sekä 12 pudotuspeliottelua pistein 1+6=7.

Siegenthaler, 26, luuti Devilsin takalinjoilla 80 runkosarjapeliä pistein 4+17=21 ja 11 pudotuspelikamppailua pistein 1+2=3.

Lue lisää: 55 miljoonan dollarin NHL-tähti Kevin Fiala saapuu MM-kisoihin

New Jersey Devilsin sveitsiläisvahti Akira Schmid pelasi NHL:n pudotuspeleissä loukkaantuneena, eikä seura siksi päästä häntä MM-jäille.

Devilsin maalivahti Akira Schmid joutuu jättämään MM-kisat väliin loukkaantumisen vuoksi, Blick kertoi sunnuntaina.

Schmid, 23, pelasi lehden mukaan loukkaantuneena jo NHL:n pudotuspeleissä. Koska hän ei pääse kisoihin, leimasi Sveitsi kolmosvahtinsa Joren Van Pottelberghen kisapassin. Sveitsin kaksi muuta maalivahtia ovat Leonardo Genoni ja Robert Mayer.

Fialan ja Hischierin saapuminen kisoihin puolestaan tarkoittaa sitä, ettei Sveitsi leimaa Mike Künzlen kisapassia. Hyökkääjä palaa Blickin mukaan Riiasta kotiin jo lähipäivinä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat