Kevään toinen asekohu oli liikaa – NBA-seura siirsi tähtensä sivuun kaikesta toiminnastaan

Ja Morant esitteli käsiasetta Instagramissa julkaistulla videolla.

Ja Morantin NBA-kausi päättyi huhtikuun lopussa, kun Memphis Grizzlies hävisi neljännen kerran Los Angeles Lakersille ja putosi jatkosta. Lakers vei ottelusarjan voitoin 4–2, mutta Morant ei vaikuttanut kovin pettyneeltä kuudennen pelin jälkeen.

Koripalloliiga NBA:ssa pelaava Memphis Grizzlies on siirtänyt tähtipelaajansa Ja Morantin sivuun kaikesta toiminnastaan, seura kertoi sunnuntaina Twitterissä.

Morant, 23, esiintyi viikonloppuna Instagramissa julkaistulla videolla käsiaseen kanssa. On epäselvää, onko ase aito ja kuuluuko se koripalloilijalle.

”Olemme tietoisia sosiaalisen median viestistä ja keräämme parhaillaan lisätietoja”, NBA:n tiedottaja Mike Bass sanoi sarjan verkkosivuilla.

Myös seura ilmaisi tietonsa videosta samanlaisin sanankääntein ja lisäsi, ettei toistaiseksi kommentoi tapausta enempää.

Morant sai maaliskuun puolivälissä NBA:lta kahdeksan ottelun pelikiellon. Hän julkaisi pari viikkoa aiemmin Instagramissa livevideon, jossa esiintyi juopuneena yökerhossa ilman paitaa musiikin tahdissa heiluen ja käsiasetta esitellen.

NBA:n komissaari Adam Silver kuvaili tuolloin Morantin käytöstä vastuuttomaksi, piittaamattomaksi ja mahdollisesti erittäin vaaralliseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat