Evertonin Jordan Pickford heittäytyi koomisesti – Roy Keane kuittasi tylysti

Evertonin maalivahti Jordan Pickford joutui päästämään kolmesti pallon selkänsä taakse sunnuntaina.

Jordan Pickfordilla oli raskas päivä sunnuntaina.

Jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruus todennäköisesti ratkesi sunnuntaina, kun Manchester City voitti Evertonin 3–0 ja Arsenal hävisi samoin lukemin Brightonille.

Cityn ottelussa huomion kohteeksi, etenkin sosiaalisessa mediassa, nousi kuitenkin Evertonin ja Englannin maajoukkueen maalivahti Jordan Pickford.

Pickford on kohtuullisen tunnettu erikoisista heittäytymisistään ja sunnuntaina niitä tuli kaksin kappalein ja molemmilla kerroilla City teki maalin.

Ensimmäisellä puoliajalla Valioliigan maalitykki Erling Braut Haaland puski maalin. Pickford oli menossa väärään suuntaan ja sen havaittuaan teki erikoisen loikan, joka päättyi törmäykseen tolppaan.

Jordan Pickfordin loikka ei estänyt Erling Haalandin maalia.

Toisella puoliajalla İlkay Gündoğan teki ottelussa toisen maalinsa ja tällä kertaa vapaapotkusta.

Laukaus onnistuu erinomaisesti eikä Pickfordilla ole mahdollisuuksia torjuntaan. Hän kuitenkin heittäytyy näyttävästi, mutta pallo ei ole lähelläkään hänen kurotustaan.

Sky Sportsin studiossa entinen Manchester Cityn pelaaja Micah Ricards kehui ennen ottelua, että Pickford on huippumaalivahti. Ottelun jälkeen entinen Manchester Unitedin pelaaja Roy Keane palasi asiaan.

”Ei hän ole”, Keanen tyly kommentti kuului.

Ricards räjähti tämän jälkeen nauramaan.

Keanen puheille tulee hieman tukea ESPN:n laskemasta tilastosta. Urheilusivuston mukaan Pickford on tehnyt viimeisten viiden kauden aikana Valioliigan maalivahdeista eniten virheitä, joista vastustaja on tehnyt maalin.

Niitä oli 13 toukuun 7. päivään mennessä. Kakkosena on ESPN:n mukaan Manchester Unitedin David de Gea, 11 maaliin johtanutta virhettä.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat