Yhdysvalloille toinenkin NHL-apu Ottawa Senatorsista

Hyökkääjä Patrick Brown saapuu Tampereelle Yhdysvaltain avuksi.

Ottawa Senatorsin hyökkääjä Patrick Brown saapuu Tampereelle Yhdysvaltojen avuksi. Kuvassa Brown ensimmäisen NHL-seuransa Carolina Hurricanesin paidassa.

Yhdysvaltain jääkiekkomaajoukkue saa toisenkin vahvistuksen NHL-seura Ottawa Senatorsista.

Maan jääkiekkoliitto tiedotti myöhään maanantai-iltana hyökkääjä Patrick Brownin liittymisestä kisajoukkueeseen. Brown saapuu Tampereelle tiistaina.

Aiemmin Yhdysvallat kertoi Senators-puolustaja Tyler Klevenin saapumisesta kisoihin.

30-vuotias Brown pelasi kuluneella kaudella 61 NHL:n runkosarjan ottelua tehoin 4+8=12. Otteluista 43 kertyi Philadelphia Flyersissä ja 18 Senatorsissa.

Brown on pelannut NHL:ssä yhteensä 138 runkosarjan ottelua tehoin 10+14=24 sekä 22 pudotuspelikamppailua pistein 2+0=2. Hän aloitti NHL-uransa Carolina Hurricanesissa ja edusti ennen Flyersiä myös Vegas Golden Knightsia.

AHL:ssä Brown on päässyt juhlimaan sarjan mestaruutta Charlotte Checkersin riveissä kesällä 2019. Hän toimi Checkersin kapteenina kolmen kauden ajan ja on kipparoinut farmiliigassa myös Henderson Silver Knightsia.

Yhdysvallat johtaa Tampereella pelattavaa lohkoa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Joukkue on ottanut täydet kolme pistettä Suomelta, Unkarilta ja Saksalta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat