Ruotsi saa huippu­vahvistuksen – William Nylander tulee Tre Kronorin avuksi

Aftonbladet kertoo Nylanderin saaneen luvan kisamatkaan NHL-seuraltaan.

Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä William Nylander on saanut seuraltaan luvan lähteä MM-kisoihin, ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo.

Jääkiekon MM-kisat kolmella voitolla aloittanut Ruotsi saa huippuvahvistuksen, kun NHL-hyökkääjä William Nylander saapuu Tampereelle Tre Kronorin avuksi.

Nylander oli NHL-n runkosarjassa Toronto Maple Leafsin toiseksi paras pistemies. 27-vuotias hyökkääjä iski 82 ottelussa tehot 40+47=87. Pudotuspeleissä Nylander pelasi 11 ottelua pistein 4+6=10.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi tiistaina saaneensa lähteiltään vahvistuksen sille, että Nylander on saanut Maple Leafsilta luvan suunnata MM-kisoihin.

Nylander itse kertoi jo maanantaina olevansa kiinnostunut saapumaan Tampereelle. Hän ei ollut vielä tuolloin keskustellut asiasta seuransa kanssa.

William Nylanderin isä Michael Nylander pelasi mittavan NHL-uran ja edusti Suomessa JyP HT:tä, Kärppiä ja Jokereita. William Nylanderin pikkuveli Alexander Nylander on isänsä ja veljensä tapaan kiekkoilija ja pelaa parhaillaan MM-kisoja Ruotsin riveissä.

”On selvää, että haluan hänet tänne ja pelata hänen kanssaan”, Alexander Nylander sanoi maanantai-iltana, kun Ruotsi oli kukistanut Suomen.

Myös puolustaja Timothy Liljegren on Aftonbladetin mukaan tulossa Torontosta Ruotsin maajoukkueen avuksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat