Leijonat kaataneella nuorukaisella erikoinen välipäivä – teki huippuyliopiston tentin

Sean Farrell suorittaa tutkintoaan Harvardissa loppuun kesken NHL- ja MM-kisapelien.

Sean Farrell oli lähellä maalintekoa Suomea vastaan.

Hyökkääjä Sean Farrell tasapainottelee pelaamista ja opintoja MM-kisojen aikana. USA:n maajoukkuemiehen moniulotteisuudelle oli käyttöä viikonloppuna, sillä hän hyödynsi välipäivän MM-kisoissa tekemällä taloustieteiden tentin etänä.

USA löi Suomen 4–1 perjantaina, ja lauantaina Farrellilla oli tenttipäivä. Hän opiskelee taloustieteitä maineikkaassa Harvardin yliopistossa.

”Se oli lukukauden viimeinen tenttini Harvardissa, joten se oli tehtävä näin MM-kisojen aikaan. On hienoa, että sain kouluhommat valmiiksi ja nyt pystyn keskittymään vain pelaamiseen”, Farrell totesi Aftonbladetille.

Farrellin mukaan joukkueelta oli hänelle valvoja.

John Vanbiesbrouck vahti minua koko ajan. Hän tulosti kokeen ja lähetti sen myöhemmin takaisin koululle. Hän teki hyvää työtä.”

Vanbiesbrouck muistetaan pitkältä, upealta uraltaan NHL:ssä mm. New York Rangersin ja Florida Panthersin maalilla. Tätä nykyä hän on USA:n jääkiekkoliiton lajitoimien varajohtaja.

21-vuotiaalla Farrellilla kulkee kisoissa koko ajan paremmin. Hän iski maanantain ottelussa Saksaa vastaan tärkeän 2–2-tasoitusosuman. USA voitti lopulta 3–2.

Farrell on Montreal Canadiensin 4. kierroksen varaus vuodelta 2020. Hän teki päättyneellä kaudella Harvardille 53 pistettä 34 ottelussa ja oli finalisti vuoden yliopistopelaajan palkinnon voittajaksi.

Farrell siirtyi NCAA:n kauden päättymisen jälkeen Canadiensiin. Kuudessa taalaliigan ottelussa syntyi yksi maali.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat