Juhani Tamminen esiintyi C Moren studiossa aiemmin hyllytetyssä Jeesus-paidassa

Juhani Tamminen palasi tv-ruutuun tyylilleen uskollisena.

Juhani Tamminen on lätkäväen tuntema hahmo. Arkistokuva vuodelta 2017.

Valmentajalegenda Juhani Tamminen palasi tv-ruutuihin C Moren MM-kisalähetyksessä vuosien tauon jälkeen. Tamminen, 72, muistetaan valmentajauransa lisäksi kirjaimellisesti värikkäänä jääkiekkoasiantuntijana.

”Don Tami” pukeutui televisiossa usein erittäin värikkäisiin asuihin. Keskiviikkona hän räväytti jälleen. Röyhelöisen, rusehtavan takin alla oli paita, johon oli kirjailtu Jeesus.

MM-kisoissa 2015 MTV sensuroi stylisti Jemina Hanhijärven Tammiselle suunnitteleman Jeesus-asukokonaisuuden. Tamminen ei saanut mennä Kristus-paidassaan ruutuun.

”Jeesus oli kanavan mielestä loukkaava. Minusta ei, koska kyse oli taideteoksesta. Kauluspaidassa oli Viimeinen ehtoollinen”, Hanhijärvi kommentoi Iltalehdelle vuonna 2017.

Ilmeisesti aika oli nyt kypsä kohuasulle. Takin alta pilkisti juuri Viimeinen ehtoollinen. C More julkaisi paidasta kuvan Twitterissä.

”Juhani Tamminen ja mikä muu kun…Jeesus paita? On se kova”, muusikko Arttu Wiskari hehkutti Twitterissä.

Tamminen oli Toni Immosen juontamassa Kisa-aitiossa elementissään. Kun Immonen kysyi Tammiselta, saiko tämä kävellä kadulla rauhassa kotikisoissa vuonna 1982, vastaus oli tuttua ”Aurinkokuningasta”.

”Hei Toni, silloin jo tuli nimmarin pyytäjiä pilvin pimein. Sä oot sen verran nuori mies, että sun täytyy kysyy sun faijalta, mikä oli tilanne”, Tamminen latasi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat