Agentti: Kyrgios vetäytyy Ranskan avoimista auto­ryöstössä tulleen viillon takia

Agentti kertoi Canberra Times -sanomalehdelle, että Kyrgios sai jalkaansa viillon, kun hänen autonsa ryöstettiin.

Nick Kyrgios harjoituksissa Melbournessa 14. tammikuuta.

Australialaisen tennistähden Nick Kyrgiosin poisjäänti Ranskan avoimesta mestaruusturnauksesta ei hänen agenttinsa Daniel Horsfallin mukaan johdukaan tammikuisesta polvikierukan leikkauksesta, kuten aiemmin uutisoitiin.

Horsfall kertoi Canberra Times -sanomalehdelle, että Kyrgios sai jalkaansa viillon, kun hänen autonsa ryöstettiin.

Aiemmin toukokuussa uutisoitiin, että Kyrgiosin äiti ajoi poikansa autolla, kun aseistautunut mies pysäytti auton ja otti sen itselleen. Lähistöllä ollut Kyrgios soitti poliisille ja käytti puhelimensa sovellusta autonsa liikkeiden seuraamiseen. Autoryöstäjä saatiin pian kiinni.

Horsfall ei kertonut, miten Kyrgios tarkalleen olisi saanut tilanteessa viillon jalkaansa.

”Siinä hässäkässä hän sai aika pahan viillon jalkaansa. Se ei ole parantunut kunnolla, eikä hän voi harjoitella kentällä, joten hän on ollut sivussa melkein kaksi viikkoa”, Horsfall sanoi.

Kyrgios, 28, ylsi viime vuonna Wimbledonin kaksinpelin loppuotteluun, mutta hänen alkuvuotensa on ollut vaikea. Kyrgios joutui jäämään jalkavamman takia pois Australian avoimesta mestaruusturnauksesta ja helmikuussa hän myönsi oikeudessa tönäisseensä entistä naisystäväänsä, mutta vältti tuomion pahoinpitelystä. Aiemmin tällä viikolla Kyrgiosin isoäiti kuoli.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat