Chelsean superpari jättää seuran kauden jälkeen – ”Nyt on vaikea puhua”

Magdalena Erikssonin ja Pernilla Harderin uskotaan siirtyvän Bayern Müncheniin.

Pernille Harder (vas.) ja Magdalena Eriksson juhlivat Englannin cupin voittoa 14. toukokuuta.

| Päivitetty

Jalkapallon Englannin superliigassa pelaavan Chelsean kapteeni, ruotsalainen Magdalena Eriksson vuodatti kyyneleitä, kun hän vahvisti torstaina jättävänsä seuran kauden jälkeen.

”Nyt on jopa vaikea puhua ja sanoa ääneen”, Eriksson toteaa Chelsean Twitterissä julkaisemalla videolla uutistoimisto AFP:n mukaan.

”Tuntuu epätodelliselta, mutta uutinen faneille ja maailmalle on se, että lähden Chelseasta kauden jälkeen. Tämä on ollut uskomatonta aikaa, parasta elämässäni. Nämä ovat olleet uskomattomat kuusi vuotta.”

Eriksson ja myös hänen puolisonsa, tanskalainen Pernille Harder on yhdistetty saksalaiseen Bayern Müncheniin, kun heidän sopimuksensa kesällä päättyy, kertoo uutistoimisto AFP. Myös Harder pelaa Chelseassa.

Eriksson, 29, on pelannut 149 ottelua Chelseassa sen jälkeen, kun hän siirtyi lontoolaisseuraan Linköpingistä. Erikssonin aikana Chelsea on voittanut 11 pokaalia.

Tällä kaudella Chelsea on jo voittanut Englannin cupin. Seura myös johtaa Superliigaa kahden pisteen erolla Manchester Unitediin, kun kautta on jäljellä kaksi ottelua.

Harder on pelannut kolme kautta Chelseassa ja on nyt matkalla kolmanteen mestaruuteen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat