Brentfordin päävalmentaja antoi tukensa pitkän pelikiellon saaneelle Ivan Toneylle

Brentfordin päävalmentajan Thomas Frankin mukaan seuran on oltava läsnä ja autettava pelikiellon saanuttua hyökkääjää.

Brentford-hyökkääjä Ivan Toney poistui kentältä pettyneenä Liverpoolille kärsityn tappion jälkeen 6. toukokuuta.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank painotti perjantaina, ettei lontoolaisseura hylkää kahdeksan kuukauden pelikiellon saanutta huippuhyökkääjäänsä Ivan Toneya. Toney sai keskiviikkona pannan kaikkeen jalkapallotoimintaan sekä 50 000 punnan sakot vedonlyöntiä koskevien sääntöjen rikkomisesta.

”Olen ollut häneen yhteydessä. Hän on pettynyt ja surullinen tilanteesta. Mutta hänen tulevaisuutensa on Brentfordissa, siitä ei ole epäilystäkään”, tanskalaisvalmentaja Frank sanoi BBC:n mukaan lehdistötilaisuudessa.

Toney, 27, teki tällä kaudella Brentfordille 20 liigamaalia ja on Valioliigan loppumetreillä maalipörssissä kolmantena. Englantilaispelaaja saa palata Brentfordin harjoituksiin syyskuun 17. päivänä eli neljä kuukautta ennen pelikiellon päättymistä.

”Odotamme tietoja siitä, mitä hän saa tehdä neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Yksi asia on varma, teemme kaikkemme ollaksemme hänen tukenaan. Meidän on oltava tässä asiassa tietoisia mielenterveydestä”, Frank jatkoi.

”Hän on tehnyt virheitä, mutta meidän on oltava läsnä ja autettava häntä. Haluamme auttaa häntä.”

Toneyn katsottiin rikkoneen Englannin jalkapalloliiton vedonlyöntiä koskevia sääntöjä 232 kertaa vuosina 2017–2021. Englantilaishyökkääjä on myöntänyt sääntörikkomukset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat