Lahtelaisen pikkupojan kentälle pyöräily päätyi otsikoihin – nyt 3-vuotias sai melkoisen yllätyksen

Jalkapallopelin keskeyttänyt 3-vuotias palkittiin upeasti.

Lahtelaisen Jalkarannan Palloseuran ja Kouvolan Jalkapallon välisessä jalkapallon Suomen Cupin ottelussa tapahtui kummia 7. toukokuuta.

Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu jouduttiin keskeyttämään 49. peliminuutilla, kun kentälle pyyhälsi sinne kuulumaton hahmo.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut esimerkiksi protestoiva futisfani, vaan kentälle pienellä potkupyörällään porhaltanut 3-vuotias Unik Saqi.

Tilanteen videolle taltioinut FC Lahden mediavastaava Taneli Okkonen kertoi Ylelle, että Saqi oli JaPSin pelaajan Drilon Shalan sukulaispoika. Liekö lahtelainen Saqi halunnut esitellä Shalalle tuolloin pyöräilytaitojaan?

Hyvän mielen videoklippi ”kentänvaltauksesta” levisi seuraavina päivinä maailmalla. Huvittavasta tilanteesta uutisoi muun muassa brittilehti The Guardian.

Ottelun erotuomari Ilkka Mäkelä hoiti tilanteen esimerkillisesti. Hän keskeytti ottelun ja ohjasi sitten nuoren jalkapallo- ja pyöräilyintoilijan sivummalle.

Harvoin ”kentänvaltaajia” palkitaan teoistaan ja ottelutapahtuman keskeyttämisestä, mutta tässä poikkeavassa tapauksessa näin kuitenkin kävi.

Saqi palkittiin sunnuntaina ennen JaPSin ja Lahden Reippaan välistä Suomen Cupin ottelua tuliterällä polkupyörällä.

Reipas voitti sunnuntain ottelun 5–0.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat