Leijonat putosi, suomalaiset pettyivät – huutokauppasivusto tulvii pääsylipun myyjiä

Huuto.net-sivustolla oli perjantaina aamupäivällä toistasataa ilmoitusta myynnissä olevista pääsylipuista.

Marko Anttila päätti uransa Leijonissa pettymykseen torstai-iltana.

Leijonien MM-kisojen päättyminen puolivälieriin on saanut suomalaiset muuttamaan suunnitelmiaan matkata Tampereella, ainakin verkossa toimivan huutokauppasivuston huuto.netin myyntiartikkelien perusteella.

Sivuston myyntikategorioista yksi on urheilutapahtumien pääsyliput. Aamupäivällä kello 10.30 osiossa oli 106 myynti-ilmoitusta. Ainoastaan muutama yksittäinen ilmoitus koski muita tapahtumia kuin jääkiekon MM-kisoja.

Myytävien lippujen määrä on tätä suurempi, sillä yksittäisellä ilmoituksella myydään useassa tapauksessa useampia lippuja.

Suuri osa ilmoituksista on lisätty palveluun sen jälkeen, kun Suomen putoaminen kisoista varmistui torstai-iltana, mutta mukaan mahtuu myös myyjiä, jotka ovat kaupanneet ostamiaan lippuja aiemmin.

Toinen verkon suosittu myyntialusta Tori.fi ei ainakaan aamupäivällä ollut kerännyt jälleenmyyjiä.

Lipun kauppaaminen verkkoalustalla täyteen hintaan saattaa olla työlästä, sillä Lippu.fi-verkkosivuston mukaan kaikkiin otteluihin on vielä pääsylippuja jäljellä.

Hinnat ovat tosin korkeat: esimerkiksi Kanadan ja Latvian välierään myydään halvimmillaan 195 euron paikkoja, jolla peliä pääsee katsomaan yläkatsomosta.

MM-turnauksen välierät pelataan ottelupareilla Yhdysvallat–Saksa ja Kanada–Latvia. Turnauksen loput ottelut pelataan Tampereella. Tähän asti puolet otteluista on pelattu Riiassa Latviassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat