Tilaa uutiskirjeitä

HS
HS:n tuoreimmat uutiset Saat päivän tärkeimmät ja tuoreimmat uutiset aikaisin aamulla ja myöhään iltapäivällä sähköpostiisi. Uutiskirje on ilmainen. Katso esimerkki uutiskirjeestä tästä.
HS Ilta HS Ilta -uutiskirje kokoaa iltapäivän tärkeimmät jutut yhteen pakettiin. Kirje saapuu joka päivä 17:00. Uutiskirje on ilmainen. Katso esimerkki uutiskirjeestä tästä.
HS:n pääkirjoitukset Helsingin Sanomien pääkirjoitukset ja lehden pääkirjoitussivulla julkaistavat kolumnit joka aamu tuoreena sähköpostiisi ilmaiseksi. Katso esimerkki uutiskirjeestä tästä.
Ruokatorstain parhaat reseptit Ruokatorstain uutiskirje tarjoaa viikonvaihdetta varten parhaat reseptit sekä ruokamaailman puheenaiheet ilmaiseksi. Katso esimerkki uutiskirjeestä tästä.
Uutisraportin uutiskirje
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Miljoonas rokote­annos voi saapua Suomeen jo ensi viikolla: ”Kyllä tämä hyvältä näyttää”

 2. 2

  Harryn ja Meghanin ulos­tulossa on hovin kannalta kaksi tulen­arkaa uutista, kaiken muun britti­yleisö voi kuitata etu­oikeutettujen kiukutteluksi

  Tilaajille
 3. 3

  ”Viimeinen ehtoollinen nyt, sitten ollaankin vain kotona” – Helsingissä baareissa ja ravintoloissa vietetään viimeistä iltaa ennen kolmen viikon sulkua

 4. 4

  Yeboyah syytti Pyhimystä rasismista – Voiko räpin rasismikeskustelua siirtää sellaisenaan USA:sta Suomeen?

  Tilaajille
 5. 5

  Fiksut ihmiset jäävät herkästi jumittamaan oppimiselle haitallisiin asenteisiin. Irti voi oppia, kun suostuu vähän häpeämään sitä, kuinka tyhmä oli ennen.

  Tilaajille
 6. Näytä lisää
 1. 1

  Harry ja Meghan: Kuninkaallinen perhe torjui avun itse­tuhoisiin ajatuksiin ja kantoi huolta lapsen ihonväristä

 2. 2

  Euroopan lääkeviraston edustaja varoittaa kiirehtimästä Sputnik-rokotteen käyttöönotossa

 3. 3

  Älykkyys, ulos­päin­suuntautuneisuus, perhetausta. Menestykseen on tärppejä, mutta näillä koulutus­aloilla se seuraa lähes varmasti.

  Tilaajille
 4. 4

  Ravintolat menevät kiinni ensi yönä kolmeksi viikoksi 15 maa­kunnassa – asetuksen muuttamista harkitaan viikoittain

 5. 5

  Muutos nukkumisessa voi olla merkki muistisairaudesta – ”Jos läheinen huomaa sen, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen”, sanoo asiantuntija

  Tilaajille
 6. Näytä lisää
 1. 1

  Euroopan lääkeviraston edustaja varoittaa kiirehtimästä Sputnik-rokotteen käyttöönotossa

 2. 2

  Suomessa todettu 459 uutta koronavirustartuntaa – HS kertoo reaaliaikaiset tiedot epidemiasta ja rokotusten etenemisestä

 3. 3

  Amerikkalaistieteilijä asui Suomessa kolme vuotta ja järkyttyi palattuaan koti­maahansa – Hän sai opetuksen, joka voisi hyödyttää koko ihmis­kuntaa

  Tilaajille
 4. 4

  Tv-kokki Kape Aihinen riisuutui alastonkuvaan –”Olen isolla nenällä varustettu pörröpää, jolla on taivaansiniset silmät ja lätkänpelaajan hyvä takapuoli”

 5. 5

  HS Visio valitsi 35 korkeintaan 35-vuotiasta oman alansa huippuosaajaa. He kertovat, mitä sinun pitää seuraavaksi oppia.

  Tilaajille
 6. Näytä lisää