Podcast-jakso: Bill Gates ja operaatio maan pelastamiseksi - HS Visio | HS.fi

Bill Gates ja operaatio Maan pelastamiseksi

Arkiaamuisin ilmestyvässä HS Visio -podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

9.3. 5:30 | Päivitetty 9.3. 6:48

Kerrankin asia, jota ei tarvitse juuri edes introta. Bill Gatesin tuntevat kaikki, ja kun hän pyytää maailman merkittävimpiä medioita paikalle kuuntelemaan mitä hän haluaa sanoa ilmastonmuutoksesta, mediat tulevat paikalle ja kuuntelevat. Toimittajana Tuomas Peltomäki, vieraana Emil Elo.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Keskustelu pohjautuu osin tähän artikkeliin. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia. Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Apple podcastit, Google podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

HS:n tilaajille tarjolla on mainoksista vapaa versio podcastista. Sen voit kuunnella HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Visio -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Visio-toimituksen muihin podcasteihin voit tutustua täältä. HS:n kaikki podcastit löydät Suplasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita