Podcast-jakso: Ilman syytä, Astra Zenecan rokote epäilyttää - HS Visio | HS.fi

Ilman syytä, Astra Zenecan rokote epäilyttää

Arkiaamuisin ilmestyvässä HS Visio -podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

17.3. 5:30

Astra Zenecan rokote on asetettu kieltoon ainakin Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa... ja useissa muissa Euroopan maissa, koska viidellä ihmisellä muutamista miljoonista on ilmennyt veritulppa sen jälkeen kun he ovat saaneet rokotteen. Toimittajana Tuomas Peltomäki, vieraana Annika Mutanen.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Keskustelu pohjautuu osin tähän artikkeliin. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia. Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Apple podcastit, Google podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

HS:n tilaajat voivat kuunnella podcastin ilman mainoksia. Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Visio -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Visio-toimituksen muihin podcasteihin voit tutustua täältä. HS:n kaikki podcastit löydät Suplasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita