Lihankorvikkeet tulevat nyt rytinällä - HS Visio | HS.fi

Lihankorvikkeet tulevat nyt rytinällä

Kasviproteiinien markkinat kasvavat huimaa vauhtia ja siihen keskittyviltä yrityksiltä on luvassa miljardiluokan pörssilistautumisia.

Markus Vinnari on diplomi-insinööri, kauppatieteiden tohtori ja kestävän kehityksen ja kulutuksen dosentti. Kotonaan Tampereella hänellä on mittava kokoelma esimerkiksi eläinten oikeuksia käsittelevää kirjallisuutta.­

8.4. 19:00 | Päivitetty 9.4. 9:48

”Ihan kuin elintarvikesektorilla tapahtuisi jotakin”, sanoo Helsingin yliopiston lehtori, kauppatieteiden tohtori Markus Vinnari sarkastisesti.

Sillä nyt todella tapahtuu. Kasviproteiinien, viljellyn keinolihan ja eläinperäisiä tuotteita korvaavien uutuuksien markkinat käyvät kuumana.

Artikkeliin liittyviä aiheita