Tinder muuttaa sitä, miten ajattelemme ihmisistä ja itsestämme - HS Visio | HS.fi

Tinder muuttaa sitä, miten ajattelemme ihmisistä ja itsestämme

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta. Podcast-versiossa myös ennakoituna päivän tärkeimmät uutiskäänteet.

24.11. 5:30

Lähes jokainen meistä joka ei ole tällä hetkellä vakituisessa, eksklusiivisessa parisuhteessa, on Tinderissä. Sitä käytetään ihmisten löytämiseen, ja yleensä haussa on joko hetkellinen hauskanpito ja loppujen lopuksi pidempi parisuhde. Mutta miten toimii bisneslogiikka palvelussa, jonka ideana on tehdä itsensä tarpeettomaksi?

Toimittajana Tuomas Peltomäki, vieraana Veera Luoma-aho.

Lue lisää aiheesta täältä.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä. Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita