Slushin paluu juurille - HS Visio | HS.fi

Slushin paluu juurille

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta. Podcast-versiossa myös ennakoituna päivän tärkeimmät uutiskäänteet.

1.12.2021 5:30

Slush perustettiin, jotta ulkomaalaiset sijoittajat ja suomalaiset startup-yrittäjät voisivat kohdata – jotta Suomeen alkaisi virrata pääomaa, jolla perustaa ja laajentaa uusia yrityksiä.

Sitten tapahtuma paisui valtavaksi pöhinäksi, jonka humussa patsasteli suurin piirtein joka toinen suomalainen asiakkuusjohtaja.

Tänä vuonna Slush palaa juurilleen.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä. Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita