Podcast: Putin tiedustelukonkarin silmin

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta. Podcast-versiossa myös ennakoituna päivän tärkeimmät uutiskäänteet.

31.3. 5:30

Millainen mies Vladimir Putin on tiedustelukonkarin silmin? HS Vision Laura Kukkonen otti siitä selvää ja haastatteli yhdysvaltalaista Paul Joyalia, joka tuntee henkilökohtaisesti monet Venäjän pahamaineisten KGB:n ja FSB:n entiset korkeat virkamiehet, jotka taas tuntevat Putinin jo vuosien takaa.

Joyal on itsekin joutunut murhayrityksen kohteeksi, kun hän meni televisiossa sanomaan, että Putin on vastuussa hänen ystävänsä, Venäjältä loikanneen KGB:n everstiluutnantti Aleksandr Litvinenkon myrkyttämisestä hengiltä.

Toimittajana Antti Tiainen, vieraana Laura Kukkonen.

Tästä linkistä voi lukea lisää aiheesta torstaiaamusta kello 7 alkaen.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä. Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita