Podcast: Tankeilla sotimisen opit videopelistä

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta. Podcast-versiossa myös ennakoituna päivän tärkeimmät uutiskäänteet.

1.4. 5:30

Tässä jaksossa HS Vision Elina Lappalainen kertoo, miksi Puolustusvoimat opettaa videopeleillä, miten panssarivaunuilla soditaan.

Jos venäläiset upseerit olisivat käyneet läpi samanlaisen koulutuksen, Venäjän armeija ei varmasti olisi tehnyt sodankäynnissään sellaisia virheitä kuin Ukrainassa on nyt nähty.

Toimittajana Antti Tiainen, vieraana Elina Lappalainen.

Tästä linkistä voi lukea lisää aiheesta perjantaiaamusta kello 7 alkaen.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä. Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita