Podcast: Elon Musk, Twitter ja valtava velkariski

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta. Podcast-versiossa on myös ennakoituna päivän tärkeimmät uutiskäänteet.

27.4. 5:30

Tässä jaksossa HS Vision Alex af Heurlin kertoo, miten hämmentävä kuvio se on, että Elon Musk osti Twitterin. Musk aikoo tehdä Twitteristä todellisen sananvapauden alustan ja rahoitti yrityskaupan velkavivulla, jossa on aivan valtava riski.

Toimittajana Antti Tiainen, vieraana Alex af Heurlin.

Lue lisää: Elon Musk ostaa Twitterin valtavalla riskillä, ja kauppa voi ajaa maailman rikkaimman ihmisen rahapulaan

Voit katsoa keskustelun yllä olevasta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä. Lisäksi podcastissa on toimitettu uutispäivän ennakointi, jonka tarkoituksena on auttaa kuulijaa suitsimaan tulevan päivän politiikan-, talouden-, ja ulkomaanuutisten ja notifikaatioiden tulvaa ruotimalla esiin merkityksellisimmät uutisaiheet.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita