Yhdysvaltojen korkein oikeus takaa jatkuvuutta, Suomessa taas virkamiehistö

Suositussa Uutisraportti-podcastissa analysoidaan viikon tärkeimmät uutisaiheet.

5.5. 20:30

Tämän viikon podcastissa Tuomas Peltomäki, Marko Junkkari ja Alma Onali keskustelevat Yhdysvaltoja kuohuttavasta korkeimman oikeuden vuodosta ja sananvapauden tilasta Suomessa.

HS:n Uutisraportti podcastissa Helsingin Sanomien toimittajat käyvät läpi viikon tärkeimmät uutistapahtumat.

Jokaisessa jaksossa intetään, nauretaan, analysoidaan ja mennään syvälle kolmeen juuri nyt tärkeään aiheeseen uutisista, politiikasta, somesta tai ulkomailta.

Uutisraportti podcast julkaistaan useimmilla podcast-alustoilla. Tilaa se etsimällä haluamastasi sovelluksesta ”Uutisraportti podcast” tai ”Helsingin Sanomat”.

Jakson lopuksi annetaan kuulijalle vielä hyvät keskustelunaiheet viikonloppua varten hyvien kirjojen, suositeltavien lehtiartikkeleiden, tv-sarjojen tai vaikkapa elokuvien muodossa.

Uutisraportti podcast syntyi samannimisen televisio-ohjelman sisartuotteena vuonna 2015, ja on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista podcasteista.

Tuoreimman podcastin nauhoituksen voit katsoa yläpuolisesta soittimesta. Varsinaisesti ohjelma on tarkoitettu kuitenkin kuunneltavaksi siivouksen tai lenkkeilyn ohessa. HS:n podcasteja voi kuunnella asentamalla puhelimeensa Supla-sovelluksen.

Suplan lisäksi Uutisraportti podcastia voi tilata myös yleisimpiin podcast-soittimiin, kuten Spotify tai Applen podcasts tai mihin hyvänsä RSS-syötteitä tukeviin soittimiin.

Muut Helsingin Sanomien julkaisemat podcastit löydät täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita