Kuuden ravintolan ruuat yhdeltä luukulta

Haamukeittiöt ovat ravintola-alan seuraava myllerrys, johon on iskenyt suomalainen startup Huuva. Sen yhteiskeittiössä valmistuvat useiden ravintoloiden ruuat, jotka lähetit kuskaavat perille.

Ruuankuljetusketju Foodooran lähetti Fokhrul Parvez hakee annoksen Huuvan keittiöstä Herttoniemestä. Kokki Ernest Ogbu valmistaa annoksia. Huuvan perustaja Ville Leppälän tavoitteena on rakentaa yhtiöstä Euroopan markkinajohtaja.

Herttoniemessä toimistorakennuksen kulmassa on vaatimaton sisäänkäynti. Kello yhdentoista jälkeen lounasaikaan sen ovi alkaa käydä tiheästi. Ravintolan tilauskello noutotiskillä olevassa Ipadissa kilisee jatkuvasti. Sisään ja ulos kulkee ruuankuljetusyhtiöiden Foodoran ja Woltin lähettejä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita