Podcast: Onko Clausewitzin sodankäynnin teorioista enää johtamisopeiksi?

Tuplanopeus on podcast, jossa keskustellaan johtamista käsittelevistä kirjoista. Tässä jaksossa kirjana on Carl von Clausewitzin Sodankäynnistä. Siitä keskustelee toimittaja Veera Luoma-ahon kanssa sotatieteiden dosentti Ilmari Käihkö.

29.7. 11:18

Opettaako Carl von Clausewitzin Sodankäynnistä johtamisesta oikeasti yhtään mitään? Miksi kirjaa luetaan yhä sotatieteissä ja miksi se on päässyt myös johtamiskirjojen kaanoniin?

Tässä jaksossa aiheena on Carl von Clausewitzin Sodankäynnistä, jonka 200 vuoden takaiset opit ovat yhä ajankohtaisia sodassa. Mutta ovatko ne sitä johtamisessa?

Sotatieteiden näkökulmasta kirjasta keskustelee tässä jaksossa dosentti Ilmari Käihkö. Toimittajana on HS Vision Veera Luoma-aho.

Entä miksi Piilaakson supertähdet lukevat nyt Marcus Aureliusta, minkä takia The Culture Code kertoo Henrik Dettmanin mielestä itse asiassa Susijengistä ja saako yli 80 vuoden takaisilla opeilla enää ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa?

Jokaisessa Tuplanopeus-podcastin jaksossa käsitellään vieraan kanssa yksi johtamiskirjojen klassikko tai ainakin sellaiseksi matkalla oleva kirja.

Sarjan toimittaa Veera Luoma-aho. Tuplanopeus ilmestyy kesäperjantaisin kahden viikon välein.

PODCAST on puheohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. Tuplanopeuden ja muut HS Vision podcastit voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita