Podcast: Miten oikeassa olemisen pakosta voi päästää irti?

Tuplanopeus on podcast, jossa puhutaan johtamista käsittelevistä kirjoista. Tässä jaksossa vieraana on Ellun kanojen perustaja Kirsi Piha. Hänen kanssaan puhutaan Adam Grantin kirjasta Mieti vielä. Kirja käsittelee sitä, miten omiin totuuksiin lukkiutumisesta voi opetella eroon.

26.8. 7:00

Miksi Piilaakson supertähdet lukevat nyt Marcus Aureliusta, minkä takia The Culture Code kertoo Henrik Dettmanin mielestä itse asiassa Susijengistä, ja saako yli 80 vuoden takaisilla opeilla enää ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa?

Jokaisessa Tuplanopeus-podcastin jaksossa käsitellään vieraan kanssa yksi johtamiskirjojen klassikko tai ainakin sellaiseksi matkalla oleva kirja.

Tässä jaksossa vieraana on Ellun kanojen perustaja Kirsi Piha. Kirjana on maailmankuulun organisaatiopsykologin Adam Grantin kirja Mieti vielä (2021).

Grantin mukaan pelkkä ajatteleminen ei enää riitä. Fiksuudesta voi olla jopa haittaa, sillä älykkäät ihmiset eivät tutkitusti ole muita parempia huomaamaan ajattelunsa vinoumia.

Koska maailma muuttuu yhä nopeammin, on pystyttävä luomaan uusia ideoita ja luopumaan vanhoista. Se vaatii uudenlaisia kykyjä sekä ympäristön, jossa uudelleen ajattelu on sallittua.

Sarjan toimittaa Veera Luoma-aho. Tuplanopeus ilmestyy kesäperjantaisin kahden viikon välein.

Podcast on puheohjelma, jota voit kuunnella puhelimessasi tai verkkoselaimessasi. Tuplanopeuden ja muut HS Vision podcastit voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele ja Podcastit. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita