Podcast: Kuoleeko fine dining – ja miksi sillä on merkitystä meille kaikille?

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, teknologiasta tai politiikasta ja tartutaan ajankohtaisiin puheenaiheisiin.

18.1. 2:00 | Päivitetty 18.1. 7:05

Monesti maailman parhaaksi ravintolaksi äänestetty tanskalainen Noma ilmoitti reilu viikko sitten, että se pistää ovensa säppiin. Siitä alkoi maailmanlaajuinen kuohunta, kuoleeko fine dining ja kuinka eettistä huippuravintoloiden toiminta edes on.

Mutta miltä fine diningin tulevaisuus näyttää – ja miksi sillä on merkitystä jokaisen meistä arjessa?

Toimittajana Antti Tiainen, vieraana Teemu Luukka.

■ Arkiaamuisin julkaistava HS Visio -podcast taustoittaa päivän tärkeimmän uutisen talouden, politiikan, teknologian saralta. Voit tilata podcastin yleisimpiin podcast-palveluihin tai kuunnella sen HS:n sovelluksesta.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–HS Visio. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita